Cine suntem noi?

Suntem o companie nou înființată în 2023, specializată în logistică și furnizarea de ingrediente gastronomice de înaltă calitate pentru industria HoReCa. Ne angajăm să facilităm accesul la produse alimentare rafinate, punând la dispoziție o gamă diversificată de ingrediente autentice și proaspete.
La ItalianMarket, ne axăm pe asigurarea unei aprovizionări constante și fiabile pentru clienții noștri din sectorul culinar. Cu o echipă dedicată și bine instruită în gestionarea lanțului de aprovizionare, suntem determinați să oferim soluții personalizate și servicii logistice eficiente, garantând calitatea și prospetimea produselor noastre.
Colaborăm îndeaproape cu producători italieni de elită, selectând cu atenție parteneri care împărtășesc standardele noastre înalte în ceea ce privește sustenabilitatea și calitatea ingredientelor. Fie că sunteți în căutarea ingredientelor proaspete și sănătoase, a cărnii de înaltă calitate sau a condimentelor autentice italienești, ItalianMarket vă oferă o gamă variată de produse premium pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră gastronomice.
Obiectivul nostru este să devenim partenerul de încredere al restaurantelor, hotelurilor și altor afaceri din industria HoReCa la nivel global, punând la dispoziție ingrediente gastronomice autentice, care vor transforma experiența culinară într-un adevărat rafinament.
Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre produsele noastre, tendințe în industrie și inspirație culinară. Descoperiți cum ItalianMarket poate deveni partenerul dumneavoastră de încredere în furnizarea celor mai bune ingrediente gastronomice.
Alăturați-vă nouă în călătoria spre descoperirea plăcerilor gastronomice autentice și experimentați arta preparării unei mese excepționale cu produsele ItalianMarket!